Over mij

Mijn naam is Agnes Goldenbeld en ik ben geboren in Twello (1965). Na mijn middelbare school studeerde ik politicologie in Nijmegen. De keuze voor deze studie kwam voort uit mijn interesse in de werking van macht en emancipatie. In onze samenleving zijn sturing en kaders belangrijk. Hoe gaan die samen met waar individuele mensen warm voor lopen? En hoe kunnen we ervoor zorgen dat individuen, organisaties en overheid elkaar versterken? 

Na een korte onderzoeksbaan aan de Universiteit heb ik jarenlang gewerkt in verschillende functies op het snijvlak van zorg en welzijn. Het ontwikkelen en versterken van organisaties werd een rode draad. 

Ik volgde de Basisopleiding voor Organisatieadviseurs bij het Sioo en een opleiding tot sociocratisch organisatiedeskundige bij het Sociocratisch Centrum Nederland. 

In 2010 ben ik met Goldenbeld Advies gestart. Ik ben vooral werkzaam op het terrein van zorg en welzijn, maar ook onderwijs, overheid en MKB behoren tot mijn opdrachtgevers.

Als adviseur, procesbegeleider en trainer heb ik professionals, bestuurders, directies en netwerken begeleid bij het versterken van hun organisaties en teams. Daarnaast heb ik verschillende (interim) functies vervuld als manager en directeur, zoals bij een organisatie voor GGZ, een hospice en bij het Sociocratisch Centrum Nederland.. 

Mijn interesse in het verbinden van organisaties met de motivatie en kennis van individuele medewerkers heeft zich gaandeweg verdiept. De sociocratische methode biedt een stevige basis, waarmee organisaties goed in staat zijn om hedendaagse vraagstukken op te oplossen. 

Consent Training & Advies

Onder de vlag Consent Training & Advies werk ik samen met 

Monique Cappendijk van Passioniek www.passioniek.nl

Als ik het hier of daar over 'we' heb doel ik hierop.

Zie over onze samenwerking bijgaande tekst 

Persoonlijk

Inmiddels woon ik in Epe, heerlijk bij de bossen. Ik hou ervan om buiten te zijn en te wandelen. Andere dingen die ik graag doe zijn lezen, naar de sauna gaan of uit eten. En laat ik muziek niet vergeten. Heb ooit zelf gitaar gespeeld en hoop dat nog weer eens op te pakken. Maar ik ben al heel lang fan van Mathilde Santing en Melissa Etheridge en sinds kort ook van Floor Jansen en Nightwish. Muziek vanuit het hart.